top of page

    Klangmassage & Meditation     -     Kontakt 22 18 93 13 eller mail info@maritb.dk

Når vi hører klangen og mærker vibrationen fra skålen falder vores nervesystem til ro. Det berører os inderst inde. Forløser spændinger, styrker vores livskraft og frisætter vores kreative energi. 

 

Marit b har spillede meditationskoncerter & givet klangmassage behandlinger siden 2021. Pt. arbejder Marit primært med klangskålene som meditationsinstrumenter sammen med børn og unge med autisme & ADHD. Skålenes klang og vibration får alles nervesystem til at falde til ro. I sessionerne skiftes alle mellem at spille og ligge, afslappede på måtter, til der opstår en velsignet rolig, fredfyldt stemning i rummet. 

Klangskålene er udviklet af Peter Hess igennem de sidste 40 år. Klangskåls traditionen kommer fra Asien, hvor de bliver brugt til healing, forløsning & fredfyldte events. Under Covid sad musiker i Nepal & Indien på hospitalerne, og spillede for de indlagte. I traditionen bliver skålene fremstillede af 7 forskellige metaller. De videreudviklede skåle, som Marit spiller på, fremstilles af 12 forskellige metaler. 

bottom of page